Mikhail Boyarsky: žali me, da je moja bolezen - močnejši od mene ...
Mikhail Boyarsky: Jaz sem užaljen, da je moje bolezni - močnejši od mene ...Preverjeno: Mikhail Boyarsky govorimo - in nato spomnil D'Artagnan. Toda občinstvo ni vedel, da je njegovo življenje - boj s smrtonosno boleznijo - sladkorna bolezenVso resnico o svojem zdravju Gorbačova dogovorili, da govori samo "Komsomolskaya Pravda" ...
- In zloraba alkohola in nezmožnosti spremljanja prehrane med ogledom me je pripeljalo do vnetja trebušne slinavke - z razorožitvijo odkritosti začela Boyarsky.
Pred 25 leti v državi, ki je jedel okusno kebab in pitje tem poslu veliko alkohola, sem se zbudil zjutraj z nekaj bolečine v predelu trebušne slinavke. Mislil sem, - zastrupitev. Zato sem se odločil, da bi poplačala vse pivo. To ni zgodilo. Vodka tudi ni šel. To se je poslabšala. Ne spijo ponoči. Slabost konstantna. Bolečina še močnejši ... Naslednji dan, je poskušal na pijačo - še enkrat, da ne gredo. Vzrok "hitro". In potem sem skoraj izgubil svoj spomin. Sem ležala na intenzivni negi, za 10 dni.
To je akutno vnetje trebušne slinavke, najmočnejši napad. Sem prepovedano imeti kaj lahko normalni ljudje, in so povedali, da ne piti vsaj dve leti. Sem doterpel težko. Ko je prišel rok, je težko pil. Ravno pravi čas za novo leto. Učinki se ni čutiti. Šel sem na turneji. In še enkrat, tako zgrabi! Sem klepet s koncertom - na intenzivni negi.
In tako za 5 - 7 let. Z igro - v bolnišnici, in za 10 dni, brez spomina. dam z rebyatami- "Afganistanci." So kričati, sem kričati - skupaj kot lažje.
Postopoma se je bolečina začela izginjati. Tudi ko je pitje. Očitno pankreanekroz začela - za Odmiranje trebušne slinavke. To je pripeljalo do diabetes. zdaj kolyus insulin. Vem, da je upanje skoraj nič. Nihče ni dobil te bolezni. Toda "strokovne" bolniki ne nameravajo postati. Preziram to stvar. To me žali, da je močnejši. Torej, ne bi me neveljaven!
Prezgodaj razmišljati o svoji smrti ...
- Ko gre skozi toliko trpljenja, da ne obžalujem o "napak mladosti"?
- Včasih se sprašujem, če je vse moje življenje ne kadim ali pijačo, verjetno bi postal predsednik! Naučil sem se nekaj jezikov, da se glasi veliko več knjig ... Ampak sem se tolažil sam, da je usoda. Pomeni, da je nekdo moral. Kot kristjan, vem: za vse, ki ne bo preverjanje je treba predložiti, in morali plačati. Ampak jaz raje Vysotsky vse stoletnikov. človeški spomin ohranja, ne tisti, ki živijo dlje, in tisti, ki je najbolj potrebna.
Zavedam se, da sem tudi na robu. Ampak še vedno sem dovolj živel. Na primer, v primerjavi z Michael Lermontova. Bil je 27. držim svečo z njim ni dobro, vendar je dvakrat živel toliko ga. Torej, to ni tako velik posel.
- Prezgodaj razmišljati o svoji smrti ...
- Na problem smrti, sem filozofsko. To je eden izmed najbolj resnih težav, ki se človeštvo poskuša rešiti. Stoiki, na primer, so verjeli, da morajo zapustiti to življenje, ko pa tudi to mogoče. Seneca tiho zmanjšanje njegove žile in hkrati mi je povedal, kako je umrl. Tolstoj poskušala storiti samomor v 52 letih. In svet se sedaj razpravlja o vprašanju človekovih pravic na prostovoljni umik iz življenja. Osebno sem močno sem proti temu. Kako bi ljudje niso trpeli - iz neznanega razloga bi moralo biti. Verjetno tisti, ki verjamejo, da je lažje, da umre, ker je smrt za njih - nekam iti. In če ni nič drugega, vse brez pomena.
"... Sam proces življenja krasen ..."
- Bolezen je nekako spremenila svoj odnos do življenja?
- Izostri čute. Začnete razumeti, da je proces življenja samega veličasten .... V enoti za intenzivno nego, ko je bilo precej slabo, kajne misli, seveda, pridejo na misel. O tem, kako živeti naprej. Ampak ... leopard spremeniti svoje točke. I - Ruski in na kakšen ukrep ne vem. Ja, potem boste morali trpeti. Ampak to je bilo vredno! To bo nekaj, da se spomnimo.
- In potem je bolečina spet, injekcije ...
- Jaz sem bolečine bolniku - odšel k staršem. Niso dal njihova bolečina nikoli ne pokaže. Ko je bil moj oče umira za rakom, so razdeljena zobe - tako jih je potekal v bolečinah! Pogumno pretrpel vse. In moja mama, preveč.
Ne ga zapeljati v življenju diabetesa
- Ti so se naučili, da se skupaj z diabetes?
- Ne ga zapeljati v življenju s sladkorno boleznijo. Če bi bil zdrav kot dren, za dolgo časa ne bi naredil ničesar ... sem študiral njegovo bolezen. Vem, iz tega, kar je, kar zdravila moram kurac. In sedaj živim v sožitju z dejstvom, da sem bil že vnaprej določen. Tukaj je moj urnik.
Od 1. septembra do 28. decembra, sem naredil delo. Z novim letom na Old sem si dovoliti, da se sprostite. Tako, da do 15. januarja že prišel dol. Ker je tura za začetek. To je, kako bi se pogajanja "You, s koso, počakajte malo. - moram najprej delati"
In to je tisto, kar je povedal o svojem prijatelju Mikhail Boyarsky igralec in kaskader Vladimir Balon:
- Rečeno je Boyarsky, ki prihajajo v Moskvi, je všeč, da vas ustavi?
- Ja, grem v posteljo v sosednji sobi na kavču. Tudi če Moskva potovati, še vedno išče pol ure. Čas je, da popijte skodelico čaja, da si injekcijo inzulina v želodcu. On je nor diabetes vlak! star 20 let, vsak dan Bear je bil prisiljen, da štiri ali pet strelov. Da ne bi bris krvi belci, Boyarsky se trudi, da ne nosijo.
Na sam Misha cel mini-lab. Postopek se začne z Lancing. Posebne naprave merijo raven sladkorja v krvi. Na to je odvisno od vrednosti injiciranega odmerka insulina.
- Ledeni čaj koktajl citrusov
- Stroški za ledvice in trebušne slinavke
- Diabetes mellitus - pankreasa kot vzrok za bolezen
- Diabetes delo
- Diaklub: Deskanje na snegu na "srečo" Chris
- Diaobschestvo: veš, kaj je ljubezen?
- Diapochta: Skupaj smo močnejši!
- Alkohol in sladkorna bolezen
- Diabetes: endokrine in eksokrini
- Dobrodošli na dobro
- Michael Rusin, "življenje s sladkorno boleznijo veliko naučimo ..."
- Trebušne velikost je lahko marker za sladkorno bolezen
- Alkohol za diabetične na piknik: piti ali ne piti - to je zdaj vprašanje!
- Učinki alkohola (vodka) v ravni krvnega sladkorja - zmanjšuje ali povečuje?
- Učinek (alkohol) na insulin: vodka, vino, pivo
- Vso resnico zdravnik o holesterolu
- Ali je holesterol v pivu, in ali se lahko dvigne raven holesterola v krvi?
- Brandy, vodka in holesterola
- Mikhail Boyarsky je zbolel za sladkorno boleznijo!
- Lahko pivo za sladkorno bolezen?
- Prilagajanje Sytina z diabetesom rafineries Sugar