Skrivnost harmonija Halle Berry - sladkorna bolezen
Skrivnost harmonija Halle Berry - sladkorna bolezenSkrivnost harmonija Halle Berry - sladkorna bolezen. V svoji 40-plus tega slavnega igralka ima obliko, ki je zavidajo mnoge 20-year-old. Toda Halle Berry krivi svojo bolezen harmonijo.Vprašajte Holly, ki omogoča, da ohranijo obliko, in boste slišali: "I diabetična. Moram nenehno ukvarjati s športom, saj je - odličen način, da se prepreči zaplete diabetes. Jaz preprosto nimajo druge izbire - moram ostati vitek".
Holly slika ni spremenila niti rojstvu svoje hčerke Nala marca 2008. Nekaj zelo naravni prirast igralka popolnoma odpravljene v nekaj mesecih po rojstvu.
V evropski predstavitvi svojega parfuma odkriti Berry videti tako bleščečo, da nič ne prepreči, da prav zdaj, da gredo nazaj v nizu in spet sodelovati v blockbuster "Catwoman". celo Sharon Stone Sem zavidala harmonijo igralke: "Pred snemanjem filma "Catwoman" Halle Berry videl, da mačka obleko. In sem šel naravnost v telovadnico. Trenirala sem za celotno obdobje snemanja. Toda takoj, ko Holly slekel obleko, jaz ne sodeluje več. "
Pri tem ni pomembno, da je prvi film iz serije ni uspelo. Kot smo lahko videli v videzu Halle Berry, ki je njen neuspeh le temper, in diabetes mellitus To ne ovira kariero hollywoodske dive.
- Jogurt s cimetom
- Sadje-berry omaka "na ptice"
- Berry omaka z rabarbaro za meso
- Jagode in maline pri diabetesu
- Grozdje pri diabetesu
- Kako za zdravljenje sladkorne bolezni folk pravna sredstva?
- Petletna deklica je uspelo priti do strela z očetom, sladkorno bolezen, rešil življenje
- Niste sami!
- Zaprtje pri sladkorni bolezni
- Jagode pri diabetesu
- Jagode pri sladkorni bolezni - okusne koristi!
- Kozmetika deshele: samo zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije!
- Red jagodičja brusnice - okusne koristi za diabetike!
- Svet je postal revnejši, izgubili slavni diabetik
- Objava avtorskih del na mestu saharniy-diabet.com
- S palico in plošček proti sladkorni bolezni
- Jagode iz holesterola
- Joga s Halle Berry - pred sladkorno boleznijo
- Zakaj se ne stara Halle Berry?
- Sharon Stone sindrom ali resnično odvisnost od športa
- Halle Berry je spregovoril o skrivnosti tankim pasom in vitko postavo pri sladkorni bolezni